Nikola Glam

Nikola Glam

Beauty blender tisztítás alaposan, mégis egyszerűen.

Tisztítsd meg úgy, mintha új lenne

2017. március 01. - R.Nikola

beautyblender.jpg

A sminkelésben nagyon fontos szerepet játszik a "kellékek" megtisztítása is, hiszen ha nem fektetünk kellő figyelmet erre a munkálatra, megeshet ,hogy a baktériumok elszaporodnak az ecseteinkben , sminkszivacsainkban és így felvisszük őket az arcunkra is. Kis idő elteltével meg értetlenül nézünk a tükörbe , hogy már megint megjelent egy pattanás az arcunkon attól függetlenül, hogy nap mint nap többlépéses rituálé szerinti arctisztítási rutinod van.

18mn1o.jpg

Nagyon sokaknál jelent problémát a Beauty Blender tisztántartása/megtisztítása pedig egyszerűbb a megoldás mint gondolnád, nem kell beletörődnünk abba a tévhitbe , hogy szivacsunk az első használata után már sosem lesz olyan mint új korában.

A titok egyszerűbb mint gondolnád és csak 2 alapanyag szükségeltetik hozzá ami pedig szinte biztosan minden háztartásban megtalálható. Ami pedig nem más mint olivaolaj és mosogatószer

 

Hogyan alkalmazd:

Egy kisebb tálba keverj össze 3 ek. olivaolajat és 3 ek. mosogatószert, majd nyomkodd bele a szivacsod. Szépen elkezdik feloldani az alapozót belőle. Kb addig nyomkodd ebbe a keverékbe amíg látod, hogy az olaj és mosogatószer keveréke át nem vette szépen az alapozód színét. :D nyomkodd/gyurmázd de azért arra figyelj, hogy körmöddel esetlegesen ne sértsd meg. 

A végén langyos vízzel addig mosd amíg tiszta víz nem jön ki a szivacsodból. Ha biztosra akarsz menni ezek után fújj rá alkoholt. 

 

20170301_114109.jpg

 

Kíváncsi vagy, hogy én hogyan tisztítom az ecseteim? Ide kattintva elolvashatod. :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nikolaglam.blog.hu/api/trackback/id/tr9012304567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása